Akersgata 65, 0180 Oslo

post@glowklinikken.no

©2018 by Glow Klinikken. 

BOTOX

Ved medisinske injeksjoner benytter man botox. Botox er et nevrotoksin som produseres av den anaerobe sporedannende stavbakterien Clostridium Botulinum, og er verdens mest benyttede behandlingen for å redusere, fjerne og forebygge rynker. Botox kan også blant annet redusere svetting (hyperhidrose), spenningshodepine/migrene og tanngnissing.

Fortynnet botox injiseres med en tynn nål på det aktuelle området. Behandlingen tar kun noen få minutter, og du kan gå rett tilbake til daglige gjøremål etterpå. Effekten begynner som regel å merkes etter 4 - 8 dager, men det kan ta opptil 14 dager før full effekt er oppnådd. 

Effektene av Botox varer i 3 - 6 måneder og innsprøytingene gjentas vanligvis 2 - 3 ganger i året. 

Det stilles krav om konsultasjon for førstegangskunder.

De som ikke skal behandles med botox er: 

Gravide og ammende
Om du har en infeksjon i injeksjonsstedet kan du ikke behandles før infeksjonen er borte

Botox-injeksjoner

RYNKEBEHANDLING

Redusering av linjer og rynker i områder som pannen, kråketær (rundt øynene) og sinnarynken (mellom brynene). 
- Varighet: 3-6 mnd. 
- Synlig resultat: Etter 4-8 dager.

Sterk kvinne

SVETTEBEHANDLING/HYPERHIDROSE

Overdreven svetting/hyperhidrose? Ved svettebehandling blokkerer nervenes signal til svettekjertlene, slik at svetting reduseres. Vanligste områder å behandle er i armhulen og under føttene. Resultatet har en gjennomsnittlig varighet på 6-9 mnd.

stresset Man

SPENNINGSHODEPINE/MIGRENEBEHANDLING

Siden botox har en avslappende effekt på muskulatur, har mange med spenningshodepine svært god effekt ved bruk av botox i sinnarynken og i panneregionen. 

Også mange med migrene får en god bedring av botox i disse områdene.


Det er forøvrig viktig at man har blitt utredet av lege for årsaken til hodepine, før en behandles med botox.

Perfekt smil

GUMMYSMILE/SYNLIG TANNKJØTT

Har du en veldig ivrig og sterk (levator labii superioris alaquae nasi) muskel? Korriger synlig tannkjøtt raskt og enkelt.

  

stresset Woman

MASSETER/TANNGNISSING

Tanngnissing rammer nærmere 15 % av befolkningen og kan gi skader på tenner og hodepine om morgenen. Ved å injisere botox i masseter muskelen kan botox hjelpe mot tanngnissing og anspent kjevemuskulatur ved å gi en avslappende effekt i muskulaturen i kjeven.

Lege og pasient

ETTER BEHANDLINGEN

Etter behandlingen må du unngå kontakt med eller massasje av innstikkstedene. Det er anbefalt å holde seg unna trening og alkohol de neste 24 timene. 


Bivirkninger oppstår sjeldent, og de vanligste er lett ømhet, forbigående hodepine eller et lite rødt/blått merke ved innstikksstedet.