Filler

Filler er en fellesbetegnelse for injiserbar gel laget av hyaluronsyre (HA), brukt for å skape og gjenvinne volum, kontur, fukt og redusering av rynker i huden. Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen og dette har en fuktbindende evne.

Alle våre behandlinger med filler utføres av sykepleier med lang erfaring og et godt øye for estetikk. Vårt fokus er trygghet og naturlige resultater. Konsultasjon er alltid en del av våre fillerbehandlinger og vi bruker kun FDA godkjente merker som Teosyal og Juvederm. Aldersgrense for behandling med filler er 20 år.

Rynker og fuktbehandling

Med filler kan man behandle rynker og linjer som f.eks:
– Røykelinjer rundt munnen og smilerynker.
– Nasolabile linjer (vertikal fold som går fra nesevingen til munnviken)
– Marionette linjer (fra munnvik ned mot haken).

Filler er svært fuktbindende og kan derfor også brukes som fuktbehandling for en tørr og dehydrert hud. Fuktbehandling kan gjøres i ansikt, hals, utringning og på hender.

Volumtap

Filler brukes ofte for å korrigere eller markere kinnben, hake og kjevelinjen, eller for å gi mer fylde etter volumtap i f.eks kinn og kjeve.

Filler er ikke permanent og har normalt sett en varighet på 6-18 mnd.

Close up of beautician doing injection in lip augmentation for better appearance. Concept of process procedure lip augmentation in professional salon.

Tear through – søkk under øyne

Søkk under øynene oppstår når det er for lite volum i området under øyet. Hos noen skjer det på grunn av alderdom og tap av volum, hos andre er søkk under øynene medfødt. Ubevisst forbinder man ofte søkk under øynene med alderdom, stress, utmattelse og sykdom.

Når man behandler søkk under øynene med filler, tilføres naturlig volum i de innhulte områdene slik at huden løftes fram og søkkene blir mindre synlige.

Fjerne filler

Hvis du har fått mislykket resultat med filler, eller du etter en tid ønsker å fjerne behandlingen er dette fullt mulig. På denne måten kan man korrigere behandling og behandle på nytt om ønskelig. 

Close up of beautician doing injection in lip augmentation for better appearance. Concept of process procedure lip augmentation in professional salon.

Etter behandlingen

Etter behandlingen

Etter behandlingen skal du ikke massere eller trykke på det behandlede området. Det er anbefalt å holde seg unna trening, badstue og alkohol de neste 24 timene. Ikke påfør makeup og lignende på området før det har gått 4 timer. 

Det er vanlig å oppleve hevelse i område de neste dagene. Dette kan forebygges ved å ta Zyrtec eller Cetirizin (allergitablett) i noen dager. Ispose kan også benyttes, men husk alltid å ha et håndkle mellom det behandlede område og isposen for å unngå frostskader. Man kan også ligge med en ekstra pute i noen netter for å forebygge hevelse.

Blåmerker kan også forekomme.
For bivirkninger utenom det som er beskrevet her bes kunden ta kontakt med oss.
De som ikke skal behandles med filler er:
– Under 20 år
– De som er allergisk mot bedøvelse eller som har sykdomshistorie med anafylaktiske tilfeller.
– Gravide og ammende.
– Mennesker med epilepsi eller porfyria.
– De som har autoimmune sykdommer.

Fokus er trygghet og naturlige resultater.
Konsultasjon er alltid en del av våre fillerbehandlinger og vi bruker kun FDA godkjente merker som Teosyal og Juvederm. Aldersgrense for behandling med filler er 20 år.