kathrine-green-1.jpg
urtenskraft-1160x753.jpg
green-logo.png
Woman with Freckles

NYHET HOS GLOWKLINIKKEN!

FOR EN BÆREKRAFTIG OG 100% NATURLIG HUDPLEIE

TRYGG VEI TIL OPTIMAL HUDHELSE

 

Med en global erfaring gjennom 60 år, gir Green Peel® en trygg og enestående erfaring i hudaldring og hudhelse. Den lange dokumentasjonen på effekt, trygghet og styrkende hud(helse) er en stor stolthet behandlingen har å vise til. Ikke uten grunn har Green Peel® eksistert i 60 år i over 70 land og mer populær i dag enn noen gang.

Green Peel® inneholder kun rene planter og urter, blant annet Aloe Vera, Blæretang, Spirulina. Mange blir overrasket over at en så effektiv og dyprvirkende peeling kan være helt naturlig. Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer, beroligende/helende/regnereende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende.

URTER-1160x753.jpg
GP.png

Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.

EN BEHANDLING - 3 STYRKER

Green Peel® finnes i tre styrker etter behov og hudtype. Den letteste Fresh Up eller Express utgaven «Quick Fix» er en populær partypeel som i tillegg setter i gang prosesser som bremser aldring og styrker sensitiv hud. Den mellomste, Green Peel® Energy, er en dyptvirkende antirynke med gode resultater på konkrete problem, mens den dypeste gir fullstendig hudfornyelse på 5 dager. De letteste Green Peel® behandlingene er ideell som forberedelse til den dypeste. 

 

INFO

Hjemmeproduktene etter en Green Peel® har en svært viktig betydning for resultatet av behandlingen, disse har en sterk beroligende virkning samtidig som de bidrar til at de unike urtene har lengre virkningstid i huden. I tillegg tilføres huden viktige nærende, oppbyggende, strykende virkestoffer, som i tillegg er beskyttende og fuktbalanserende.

Dette er svært viktig for at resultatet optimaliseres på en effektiv og trygg måte. En optimal stimulering med minimal belastning.

Om du bruker hjemmeprodukter med retinol / fruktsyrer / aktive ingredienser må du pause bruken av disse i minst en uke før behandling. Kombinasjon av av disse kan gi reaksjon. Kontakt oss om du er usikker, så hjelper vi deg!

Green Plant

PRISER

  • Green Peel Express 30 min:        990,-

  • Green Peel Fresh Up 30 min:      1290,-

  • Green Peel Energy 60 min:         1490,-

  • Green Peel Classic 30 min:          2690,-

  • Etterbehandling Classic 30 min:  0,-​