Akersgata 65, 0180 Oslo

post@glowklinikken.no

©2018 by Glow Klinikken. 

HUDPLEIE

Vi tilbyr hudpleiebehandlinger som tilpasses alle typer hudtilstander.

Vi spanderer hver 5. peel!

Beauty Treatment

KJEMISK PEELING

Ordet peeling betyr bokstavelig talt å ”fjerne det ytre hudlaget”. Peeling/kjemisk peeling vil forynge huden og er en effektiv og svært mye brukt behandling. Peeling er med på å redusere ulike problemstillinger, som for eksempel rynker, pigmenteringer, akne og inflammatoriske tilstander.

Ved hjelp av stabiliserte fruktsyrer, melkesyrer og vitaminsyrer vil regenerative mekanismer aktiveres i de ulike lagene av huden. Virkestoffene har lavere pH-verdi enn hudens egen og vil derfor skape en kontrollert skade som fremmer produksjon av ny hud med forbedret utseende.

Første behandling består av en konsultasjonspeel hvor vi vurderer din hudtilstanden og ditt behov for videre behandling. 

Under selve behandlingen kan man merke litt prikking og varme i huden når peelingen legges på, og noe kortvarig rødhet kan påregnes umiddelbart etter behandling. 

For å oppnå ønskede resultater bør man ta mellom 4-8 behandlinger over en periode med 2-4 ukers pause mellom hver behandling, avhengig av hvilken peel som benyttes. 

Er du usikker på om peeling er en behandling for deg, ikke nøl med å ta kontakt. Vi benytter oss av produkter for alle typer hud – også sensitiv/inflammatorisk hud. 

Lege og pasient

ETTER BEHANDLING

Vi anbefaler ikke fysisk aktivitet samme dag, og man bør planlegge en slik behandling god tid i forkant av en stor begivenhet. Ellers kan man gjenoppta de fleste aktiviteter umiddelbart.
Huden trenger rehabilitering mellom hver behandling, og det er viktig å bruke solbeskyttelse spf 30 – spf 50, da huden kan bli solsensitiv etter behandling.

MICRONEEDLING

Med microneedling behandles blant annet fine linjer og rynker, medtatt og moden hud, akne og arr, rosacea, strekkmerker, ulike pigmentlidelser som hyperpigmentering og aldersflekker i overhuden.

Når man needler lages små mikroskopiske kanaler ned i huden. Disse kanalene tillater opptak av ingredienser fra ulike serumer vi tilsetter, skreddersydd for ditt behov. Det lages et kontrollert traume i huden som øker kollagenproduksjonen, og som igjen vil stimulere til vekst og regenerering av ny hud.

Alle hudtyper/hudfarger som har frisk og hel hud kan ta denne behandlingen. Den passer ikke for blødere, de med eksem/psoriasis, kelloider, andre hudsykdommer (f.eks dermatitt), diabetes eller de som røyker mye. Har du fått cellegift eller brukt Isotetionin de siste 12 mnd må du avvente. Gravide behandles heller ikke. 

Det er veldig individuelt hvor mange behandlinger man trenger, og det avgjøres ut i fra hva man behandler. Som regel sier man 4 - 6 behandlinger med 4 uker mellom hver behandling.

Microneedling er en perfekt behandling for deg som vil bedre hudkvaliteten din, behandle akne, redusere aknearr, store porer, rynker, pigmenteringer og strekkmerker i huden. Resultatet blir strammere og sunnere hud, med bedre struktur og elastisitet.

 

Gå ikke glipp av vårt pakketilbud

(se prisliste)

Lege og pasient

ETTER BEHANDLING

Samme dag føler man seg solbrent og blir ofte rød i huden resten av dagen og noen kan også få en lett hevelse. Unngå sminke de neste 24 timene etter behandling, heller ikke vask eller ta på huden, det kan utgjør fare for infeksjon. Mange føler at huden er stram og litt sensitiv den neste uken, og noen kan flasse litt på dag 3 - 5. Dra ikke av huden ved flassing, men la den falle av naturlig. Unngå dirkete sollys de neste ukene og bruk solfaktor 30-50 hver dag. 

MESOTERAPI

Ordet "meso" kommer fra det midtre laget i huden, og ved mesoterapi så stimulerer vi nettopp dette hudlaget. Behandlingen er blitt benyttet helt siden 1952 og er anerkjent over hele verden. Man kan bruke ulike metoder og teknikker, men målet er alltid det samme; å få tilpassede ingredienser plassert i riktig hudlag - avhengig av hvilken hudtilstand som skal behandles. Den medisinske teknikken består av å injisere mikrodråper inn i huden med bittesmå nåler. Ingrediensene man bruker består ofte av antioksidanter, aminosyrer, vitaminer og hyaluronsyre. Man kan behandle en rekke tilstander ved hjelp av denne metoden: akne, arr, linjer, tørrhet, ujevn pigmentering, hårtap, cellulitter og økt revitalisering blant annet. Selve behandlingen utføres i gjentatte økter innenfor et gitt tidsrom for best resultat.

ETTER BEHANDLING

Huden vil være noe rød etter behandling, dette kan vedvare i opptil 1 døgn. Man skal ikke bruke makeup de første 24 timene. Unngå direkte sollys de første 48 timene, bruk spf 50 de to neste ukene.