Kjemisk peeling

Ordet peeling betyr bokstavelig talt å ”fjerne det ytre hudlaget”. Peeling/kjemisk peeling vil forynge huden og er en effektiv og svært mye brukt behandling. Peeling er med på å redusere ulike problemstillinger, som for eksempel rynker, pigmenteringer, akne og inflammatoriske tilstander.

Ved hjelp av stabiliserte fruktsyrer, melkesyrer og vitaminsyrer vil regenerative mekanismer aktiveres i de ulike lagene av huden. Virkestoffene har lavere pH-verdi enn hudens egen og vil derfor skape en kontrollert skade som fremmer produksjon av ny hud med forbedret utseende.

Første behandling består av en konsultasjonspeel hvor vi vurderer din hudtilstanden og ditt behov for videre behandling. 

Under selve behandlingen kan man merke litt prikking og varme i huden når peelingen legges på, og noe kortvarig rødhet kan påregnes umiddelbart etter behandling. 

For å oppnå ønskede resultater bør man ta mellom 4-8 behandlinger over en periode med 2-4 ukers pause mellom hver behandling, avhengig av hvilken peel som benyttes. 

Er du usikker på om peeling er en behandling for deg, ikke nøl med å ta kontakt. Vi benytter oss av produkter for alle typer hud – også sensitiv/inflammatorisk hud. 

Ekseptional quick fix

Vi gir deg en kick start på ditt nye hjemmebehandlings-regime på kun 20 minutter.

ekseptional quick fix er en behandling for deg som foretrekker å pleie huden hjemme og kun ta behandling noen få ganger i året.

Ekseptional glow

En meget effektiv retinol-behandling for deg som ønsker en klarere hud, mindre linjer, jevnere hudtone og en en umiddelbar strålende glød!

Du vil oppleve både umiddelbare resultater og resultater på lang sikt – ta du kuren på to behandlinger med 30 dagers mellomrom for maksimalt resultat

Ekseptional detox

Sliter du med at huden din blir uren i perioder? Eller at du får tørre flekker enkelte steder i ansiktet?

Da kan denne behandlingen hjelpe deg.

Ekseptional detox løser opp døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen i tillegg til å stabilisere pH-verdien i huden din slik at den er bedre rustet til å motstå angrep fra ugunstige bakterier.

Ultimate anti-age

Opplever du at huden «sagger» litt og kjennes tørr ut uansett hva du smører deg med? Da passer denne behandlingen til deg.

Ultimate anti-age peel og peptid behandling strammer opp, styrker og sluser inn hyaluronsyre. Perfekt å gjøre som er kur på 2 – 4 behandlinger. 

Ultimate pigment reducer

Hyperpigmenteringer kan være vanskelig å bli kvitt, og det krever at du er flink til å følge de rådene som terapeuten gir.

Ultimate white up forebygger og forbedrer hyperpigmenteringer på en skånsom og effektiv måte uten å virke irriterende på hudoverflaten – en bonus er at sammensetningen i tillegg gir reduksjon av fine linjer og rynker.

Ultimate pure skin

En aknehud kan være både dehydrert og sensitiv, derfor er det viktig hvilke behandlinger du velger og ikke minst hvilke produkter du bruker for å behandle huden hjemme.

Ultimate pure har en skånsom tilnærming til uren hud, og selv om den er tøff mot urenhetene, så er den snill med huden din.