Kjemisk peeling

Ordet peeling betyr bokstavelig talt å ”fjerne det ytre hudlaget”. Peeling/kjemisk peeling vil forynge huden og er en effektiv og svært mye brukt behandling. Peeling er med på å redusere ulike problemstillinger, som for eksempel rynker, pigmenteringer, akne og inflammatoriske tilstander.

Ved hjelp av stabiliserte fruktsyrer, melkesyrer og vitaminsyrer vil regenerative mekanismer aktiveres i de ulike lagene av huden. Virkestoffene har lavere pH-verdi enn hudens egen og vil derfor skape en kontrollert skade som fremmer produksjon av ny hud med forbedret utseende.​

Første behandling består av en konsultasjonspeel hvor vi vurderer din hudtilstanden og ditt behov for videre behandling. 

Under selve behandlingen kan man merke litt prikking og varme i huden når peelingen legges på, og noe kortvarig rødhet kan påregnes umiddelbart etter behandling. 

For å oppnå ønskede resultater bør man ta mellom 4-8 behandlinger over en periode med 2-4 ukers pause mellom hver behandling, avhengig av hvilken peel som benyttes. 

Er du usikker på om peeling er en behandling for deg, ikke nøl med å ta kontakt. Vi benytter oss av produkter for alle typer hud – også sensitiv/inflammatorisk hud.