Søk
  • Glow Klinikken

Mesoterapi - en fest for huden!


Begrepet "mesoterapi" kan være ukjent for noen, så hva er egentlig mesoterapi? Ordet "meso" kommer fra det midtre laget i huden, og ved mesoterapi så stimulerer vi nettopp dette hudlaget. Behandlingen er blitt benyttet helt siden 1952 og er anerkjent over hele verden. Man kan bruke ulike metoder og teknikker, men målet er alltid det samme; å få tilpassede ingredienser plassert i riktig hudlag - avhengig av hvilken hudtilstand som skal behandles!


Den medisinske teknikken består av å injisere mikrodråper inn i huden med bittesmå nåler. Ingrediensene man bruker består ofte av antioksidanter, aminosyrer, vitaminer og hyaluronsyre. Man kan behandle en rekke tilstander ved hjelp av denne metoden: akne, arr, linjer, tørrhet, ujevn pigmentering, hårtap, cellulitter og økt revitalisering blant annet. Selve behandlingen utføres i gjentatte økter innenfor et gitt tidsrom for best resultat.


Ingrediensene som tilføres huden vil jobbe i opptil flere uker i etterkant av behandling, derfor vil effekten etter en kur være langvarig. Mesoterapi tilfører huden en masse godsaker den ellers ikke får, og hvem vil ikke gi huden sin en fest? Man kan også kombinere dette med peeling eller microneedling. Vi anbefaler mesoterapi for deg som ønsker naturlig fukt, glød og en generell hudforbedring!

74 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle