Våre behandlinger

Glow er klinikken for skjønnhet, helse og velvære. Med utvalgte behandlinger og produkter kan vi skreddersy et program for deg. Vi tilbyr blant annet hudpleie, injeksjoner, carboxytherapy og skjønnhetsbehandlinger – i tillegg til hudpleieprodukter med høy kvalitet. 

Filler

Med filler kan man utføre mange ulike behandlinger. Drømmer du om ekstra fyldige lepper eller mer definerte kinnbein? Da kan filler være behandlingen for deg.

Tannbleking

For et freshere smil! Trygt, skånsomt og effektivt.

Skinbooster

Ønsker du å gi huden en fuktbombe? Da kan skinbooster være behandlingen for deg.

Microneedling

En behandling med mange virkemåter. Fine linjer, pigmentering, arr, slapp hud.

Mesoterapi

En cocktail med vitaminer, mineraler og antioksidanter kan gi deg en fantastisk glød.

Kjemisk peeling

Fremskynde hudens egne prosesser! Behandle blant annet akne, fet hud og pigmentering. Kombiner med hjemmeprodukter for optimal effekt – sjekk vårt pakketilbud.

PMU

Permanent makeup passer for alle som ønsker en enklere hverdag og bruke mindre tid på makeup. PMU er en behandling som gir semi-permanent makeup av blant annet bryn, lepper og eyeliner. 

Vipper & Bryn

Vippeløft er en permanent bøy av dine naturlige øyevipper. Når vippene blir bøyd oppover blir det en illusjon av lengre vipper og mer våkne øyne.
Ønsker du perfekte børstede bryn?
Brynslaminering er for deg som ønsker mer orden og “kontroll” på dine bryn.

Carboxytherapy

Carboxytherapy er en verdenskjent behandling som er blitt brukt i nærmere 100 år. Fra å være brukt i medisinsk terapi for feks. diabetes sår osv brukes den nå verden over for kosmetiske grunner. Den fremskynder grohelingsprosessen i huden og vevet. En naturlig behandling som setter i gang vevets egne prosesser!