Vipper & Bryn

Vippeløft

Vippeløft er en permanent bøy av dine naturlige øyevipper. Når vippene blir bøyd oppover blir det en illusjon av lengre vipper og mer våkne øyne. Vippeløft varer i 4-8 uker og blir gradvis borte. 
Hvordan foregår behandlingen? 

Prosessen begynner med at vi legger en pad/tape over undervippene slik at disse ikke får krem på seg. Vi velger så ut en form som passer til dine naturlige vipper, og som vil gi best mulig effekt. Vi bruker deretter kremer som får vippene til å få samme fasong som formen. Hvor lenge kremene skal ligge på kommer an på dine naturlige vipper. Etter behandling: De første 24 timer etter behandlingen anbefaler vi at du unngårvann, svette og oljebaserte produkter.

Brynslaminering

Ønsker du perfekte børstede bryn?
Behandlingen er for deg som ønsker mer orden og «kontroll» på dine bryn. Brynslaminering har sin opprinnelse i Russland og har tatt sosiale medier med storm, og er den perfekte behandlingen for å fremheve dine egne naturlige øyenbryn. Det rettes ut og formes slik at brynene ser fyldigere og ryddigere ut. Dermed vil brynshårene kunne børstes i retning og fasong som passer deg eller det du ønsker.Har du stive og bustete brynshår vil disse bli rette og medgjørlige.
Etter behandling: De første 24 timer etter behandlingen anbefaler vi at du unngårvann, svette og oljebaserte produkter.La brynene dine være «i fred».
Dette kun for å oppnå et godt og varig resultat.

Close up of beautician doing injection in lip augmentation for better appearance. Concept of process procedure lip augmentation in professional salon.